achtergrondplaatje

iPad huren: hoe en waar?

Bij de VVV van Amersfoort kun je een Lost in Time iPad huren:
VVV Amersfoort
Breestraat 1
3811 BH Amersfoort
tel 033 465 94 44
 

Er zijn twee games: Lost in Time Amersfoort (binnenstad) en Amersfoort aan de Eem  Je huurt voor een ochtend of middag een iPad mét Lost in Time voor € 17,95. De iPads zijn startklaar; je kunt meteen beginnen met spelen. Je kunt aan de balie meer te weten komen over beide games en ter plekke besluiten welke jullie gaan spelen.

Wat moet ik weten?

  • € 17,95 per iPad. Je huurt een iPad mét Lost in Time voor € 17,95 voor een ochtend of middag.
  • Max. 3 personen per iPad. Je kunt Lost in Time prima alleen of met z’n tweeën of drieën spelen. Bij meer dan 3 spelers kun je het beste meerdere iPads huren. Vaak lopen ouders mee .. die spelen niet zelf en dat betekent dus niet perse een extra ipad.
  • Altijd te spelen Lost in Time is gemaakt om te spelen in de openbare ruimte.
  • Speelduur: 2 á 2,5 uur Je kunt het spel altijd onderbreken voor een korte pauze. Een gehuurde iPad moet je na 3 uur weer inleveren. Houd hierbij rekening met de openingstijden van het VVV-uitgiftepunt.
  • Het makkelijkst is om tijdends kantooruren naar de VVV te bellen en een afspraak te maken 033-4659444. Kun je gelijk allerlei praktische zaken even overleggen.
  • Borg Voor de huur van de iPad vragen we je een borgovereenkomst in te vullen en bij het uitgiftepunt af te geven. Het is handig om die vooraf thuis al in te vullen dat scheelt tijd en soms is het erg druk bij de VVV.
    Klik hier om de Borgovereenkomst te downloaden.
     

De allerleukste iPad tour! Het avontuurlijkste uitje buiten in Amersfoort.

klik hier voor foto's van de making off.

Lost in Time aan de Eem
Nog nooit was wandelen zo spannend en leuk!
In 1500 meter tussen Museum Flehite en de Roode Kaat langs de kade van de rivier de Eem wordt de industriele ontwikkeling van Amersfoort tussen 1850 en 1930 verteld.

De app Lost in Time aan de Eem 
* game in een spannend verhaal
* 6 locaties
* interviews
* archiefmateriaal

De Gebouwen waar "Aan de Eem" zich rondom afspeelt zijn: Mannenzaal, Brouwerij de Drie Ringen, Koppelpoort, de Stoneystuw, het schip de Roode Kaat en het nieuwe Eemhuis. In het laatste gebouw wonen Scholen in de Kunst, Bibliotheek Eemland én het Archief Eemland. We werken in dit project nauw met hen samen.

Lost in Time Binnenstad
Het spel in de Binnenstad speelt zich af op de Hof, onder de Waag en in de Muurhuizen, de straat waarvan de huizen zijn gebouwd uit de stenen van de eerste stadsmuur.

Op 5 juli 2014 presenteerden we Lost in Time aan de Eem. Een feestje waaraan ook de burgemeester van Amersfoort zijn bijdrage heeft geleverd.